Exit 2: titel

Datum

Twee sessies, beiden in het weekend van 6 - 8 juli 2012

Adres

De Hollandse Boerderij
Meije 63
2411 PK Bodegraven

Prijs

€ 35,-
Na 1 juni €5 extra
Inbegrepen: thee, koffie, aanmaaklimonade, ontbijt en lunch.

Personagecreatie

Exit 2 heeft inmiddels plaats gevonden.

Hoe maak ik een personage voor Exit?

Wat we je vragen is om drie concepten te verzinnen, die in twee of drie regels te beschrijven en op te sturen naar exit@evolution-events.nl. Denk er zoals altijd bij EE om dat we een beetje een broertje dood hebben aan superhelden. Probeer een personage te verzinnen dat ook zijn zwakheden heeft.
Deze personages moeten leven in het hier en nu, met een kleine uitloop naar de toekomst. Dus alle beroepen die we nu kennen zijn prima. Daarnaast zou je kunnen denken aan beroepen in zaken als microchips, elektronische surveillance en DNA-modificatie. Staar je niet te blind op het beroep, maar denk ook alvast na over wensen, doelen en conflicten.

Denk er ook om dat het spel bij Exit bijna volledig wordt bepaald door de personages, en hoe zij op elkaar en op de situatie reageren. Het is dus leuk om iemand te spelen die op een duidelijke manier in het leven staat, zodat hij dingen heeft waar hij niet of juist heel goed mee om kan gaan, en die reacties ook oproept bij andere mensen. Op Exit 1 waren er bijvoorbeeld en priester, een asielzoeker en een veteraan met PTSS onder de deelnemers.
Wat je niet hoeft te verzinnen is een reden om mee te doen aan deze variant van Big Brother, dat doen wij. Hierover nemen we ook nog contact met je op.

Wij zullen uit die drie concepten er één kiezen (je mag een voorkeur aangeven als je die heel duidelijk hebt) die volgens ons het beste aansluit bij de andere personages en onze doelen met het spel. Voor dat personage sturen we je een vragenlijst toe. Een deel van de vragen zijn verplicht, een deel mag je zelf toevoegen als ze van toepassing zijn. De antwoorden op de vragen vormen je background. Wij helpen je waar nodig en sturen bij. Als jij blij bent met de background en er staan verder geen storende zaken in ben je helemaal klaar.